Om Anette

Anette Forsén Bache.

Anette er født i 1958, gift, 2 døtre som har flyttet hjemmefra for noen år siden.

Hun startet sin coachutdanning i 2007 frem til executive coach i 2009 og  ACMC MetaCoach i 2011

Hun har lang erfaring med kunder alt fra ledere i næringslivet, voksne på vei ut av arbeidslivet, foreldre, unge voksne og barn, samt familiecoaching.

I tillegg holder hun foredrag som feks. tema:

Koble av jobb og på hjemme og omvendt – hvordan klare overgangen og være tilstede.

Inspirasjonskurs for tenåringsforeldre

Lytteteknikker – hva vil det si å være en god lytter

 

Som coach er Anette:

  • Engasjert og støttende
  • Utfordrer dine faste mønstre
  • Hjelper deg å se helheten og finne nye løsninger

Anette mener at vi kan kun endre oss selv for å få det bedre. Andre må ta ansvar for seg selv. Hun hjelper deg å se dagens utfordringer, hva du ønsker skal endres i fremtiden og hvordan du selv kan gjøre disse endringene.  I tillegg til å se helheten hvordan privatliv og jobb/skole henger sammen.

Anette har hatt oppdrag for Asker kommune, barneverntjenesten. I tillegg har hun hatt oppdrag for Personalhuset, Din Utvikling og Reaktorskolen med jobbklubbkurs for både ungdom separat og jobbklubb blandet klasse samt kurs innen arbeidsavklaring og motivasjon for langtidsledige.

Anette har en allsidig yrkeserfaring innen organisering, salg og administrasjon. Hun startet opp og drev privat barnehage i ti år. Etter dette jobbet Anette nye ti år som megler hos av adv. Knut Ro, som blant annet selger eiendommer for dødsbo, samt oppdrag som forretningsfører for to bygårder i Oslo